tiistaina, maaliskuuta 15, 2005

Dannyn arvoitus... ja karvoitus

Yleisön valtavasta vastustuksesta huolimatta mun on nyt julkaistava nämä kaksi kuvaa Dannyn arkistoista. Mies on tässä ensimmäisessä kuvassa kaverinsa Pepen kanssa kivasti valokuva-automaatissa naureskelemassa. Emmekö me kaikki ole ottaneet vastaanvanlaisia kuvia jonkun teinarikaverin kanssa. Itse tein yhteissarjan ainakin Mallun kanssa... muita en muista. Ehkä olin vaan niin kännissä koko ajan, ettei jäänyt mieleen. Ha ha haaa.


Lippiskaverit.

Tämän seuraavan kuvan funktiota on vaikea ymmärtää. Miksi kukaan haluaa julkaista itsestään tekopartakuvaa muuta kuin joulupukkihengessä? Ehkä Dannylla on siihen perustellut syynsä. Pitikö todistaa, että "Ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville"? Mitäs sanot Danny?


Karhunkieltä leuassa.

Danny on varsin yäks, vaikka pidänkin hänen "Seikkailija" ja "Pelkkää tulta" biiseistä. Ja maailmani olisi toden totta köyhempi ilman "Kuusamo"-spektaakkelia. Joskus on kuunneltava, kun Danny toteaa huilujen tahdittaessa, että: "Kaikilla on kiire, ei minnekkään". Ei kuitenkaan ihan joka päivä.

Mut sitten tulee mieleen se Armi. Mikä se juttu nyt oli? Eikö Danny ole ollut naimisissa sen yhden tumman naisen kanssa jo ties kuinka kauan? Ja oli naimisissa sen Armi-episodin aikaankin. Turha tulla Dannyn väittämään, että "oltiin vaan ystäviä", kun Armista puhutaan. Eikö se iso mies särkenyt Armin sydämen, vai miksi se Armi sitten ratkes ryyppäämään? Sellainen suloinen, hentoääninen nainen! Mun mielestä Danny vois tulla tänne mun blogiin rohkeasti kertomaan koko tarinan, niin kuin se on. Älä ujostele. Emme tuomitse vaan ymmärrämme.

Ei kommentteja: