sunnuntaina, joulukuuta 26, 2004

Millä todennäköisyydellä?

Ensimmäisenä haluan ilmoittaa, että Vimme toimitti tänään ensimmäiset kaksi tippaa pissaa suoraan pottaan. Elämässä on taas saavutettu uusi merkkipylväs.

Sitten - hämmentävä spektaakkeli - selailin tässä toissapäivänä Suomi-kain sivuja ja ilmoitustaulua siellä. Joku suomalainen kaveri siellä huhuili seuran perään, kun Tokiossa kerran on vielä pari viikkoa ja tylsää on keskenänsä. Mainitsin siitä Markukselle, joka sanoi, että vastaa sille. Mähän vastasin ja sanoin, että ollaan menossa Shibuyaan nyt Tapanina et mukaan ja matkaan vaan jos siltä tuntuu. Kaveri vastas ja viestissään kysyi, että onko se Markus se Markus joka opiskeli kemiaa Helsingin yliopistossa!!! Voi hyvänen aika mä sanon. Markushan tunsi miehen!!! Maailma on pieni paikka.

Sitten vielä ihan toinen juttu. Shibuyassa menimme katsastamaan The Tokyo Metropolitan Children's Hallia. Siellä meidät ohjattiin sivuovesta auditorioon, jossa oli alkamassa lapsille suunnattu klassisen musiikin konsertti. Mehän jäimme sitä ensimmäisen puoliajan ajaksi katsomaan. Jousikvartetti soitti siellä kaikkea kivaa. Vimme istui tyytyväisenä sylissä ja kuunteli!!!!! Sattuma antoi meille mukavan kokemuksen.

Tänään selvisin myös ensimmäisestä "pelkkä reikä lattiassa"-vessakokemuksesta.

Tääl tapahtuu niin paljon koko ajan!

Ei kommentteja: