tiistaina, toukokuuta 30, 2006

Kesä tuli ja vaimo valittuna

Nyt on lämmintä. Voi olla sisätiloissa auringon laskettua vähissä vaatteissa, eikä palele. Julistan täten kesän alkaneeksi.

Vimme ihmetteli tänään erästä kirjaa luettuamme, että missä se 'naimisissa' on, kun ne hahmot kerran menee sinne. Yritin selvittää asiaa lapselle ja hän totesi: 'Minä menen naimisiin'. Kysyin Vimmeltä että kenen kanssa hän on ajatellut mennä naimisiin. 'Tiinan', hän sanoi. Tarkistin vielä, että kenen Tiinan ja hänen oma tätinsähän se sitten olikin. Ja tämä sitten varoituksena Tiinan nykyiselle miehelle, O:lle - uusi kosija saapuu sit joskus.

Kuva on otettu eilen tosta meidän talon vierestä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla poika perinteisen parisuhteen kannattaja äidin toiveista huolimatta...

Muistan nimittäin erinomaisen mainiosti, kun Stockan työmaaruokalassa tai viihteellä jossain kapakassa koira pöydän alla loit tulevaisuudenkuvaa:

"Toivon, että jos minulla joskus on poika, hän olisi homo. Saisi poika ainakin äidin, joka hyväksyisi hänet täysin ja varauksetta."

Se oli niin hyvin sanottu että jäi mieleen.

Liisa kirjoitti...

Tuli niihin aikoihin aika monestikkin millon minkäkinlaisen pöydän ääressä puhuttua suut ja silmät täyteen. Kiitos kaikesta siitä antoisasta seurasta ja valmiudesta kuunnella julistuksia. ;-)

Lapsensa suhteen ei ole hyvä toivoa muuta suuntaan tai toiseen, kuin että hänestä tulisi tasapainoinen ihminen aikuisessa elämässään. Seksuaalisella suuntautumisella ei ole minkään sortin väliä yhdenkään maailman ihmisen suhteen, eli kyllä mä heterolapsenkin hyväksyn.

Mutta pitää tunnustaa, että kyllä mä vähän tulen nikottelemaan, jos se tätinsä nai.