tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Ja minulta ei kysytty mitään...

Sinänsä aika pitkän "en-koskis-tikullakaan"-listani voittamaton ykkönen, skientologien kiiltokuvapoika, Tomppa "yäks" Cruise on ottanut oikeudekseen tänään kekkuloida kaikista maapallon paikoista just nimenomaan mun kotikulmillani. Jos olisin tämän asian osannut jotenkin ennakoida, niin olisin asuinpaikkani vähän tarkemmin valinnut.

Kaveri tulee pikaveneellä, muka pahisten ajamana ja stunttailee jotain tuolla Rainbow Bridgen tuntumassa. Sitten 200 valittua saa matkustaa hänen kanssaan Shinkansenilla (erikseen heille varatulla) Osakaan ja Tomppeli juttelee kivoja (lue: jakelee kirkkonsa traktaatteja) kaikille & poseeraa kuvaankin, jos näin toivotaan. Ja tähän kaikkeen palaa sellaset keveet 18 milijoonaa dollaria. Mut parempi näin käytettynä japanilaisten iloksi, kuin sinne skientologien arkkuun säilöttynä. Vaikka Tomppiksen vois sinne säilöö ihan lopullisesti.

Aion pysyä loppupäivän visusti kotona ja pois ikkunoiden luota. Taidan taitella foliosta kypäränkin - ihan varmuuden vuoksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä hyvä ihminen taittele itselles foliokypärää, eiköhän Tomppa silloin paikanna sut heti näillä Scientologi-antenneillaan ja nappaa mukaansa. Jos oikein muistan, niin niillä oli jotain avaruuskytkyjä, kuulemma....

Minna

Liisa kirjoitti...

Selvisin Tompatta eilisestä. Nyt pitää vältellä hiekkarantaa muutama päivä, että ne Tomppiksen molekyylit ehtii hävitä sieltä ja ilma vaihtua. Mähän en Tompan kierrättämää happimolekyyliä hengitä!