perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Perjantai!!!

Nyt on ihminen hoitanut osansa ja lähettänyt elämää vaivaavan kotitentin tarkastettavaksi. Samoin on otettu huomioon, että nyt on perjantai: pakkelit on pistetty naamaan - asia, joka tapahtuu huomattavan harvoin - ja jo kohta lähden baariin niiden vielä lähes lasten kengissä kulkevien luokkatovereiden kanssa kaljalle. Myöhemmin tapaan viehättävän galleristi/taitelijaystävättäreni ja kalja on ohjelmassa silloinkin.

Kotona varaan valmiiksi sängyn viereen pullon vettä ja särkylääkettä, jos se ryystö lipsahtaa isommalle vaihteelle, niin löytyy apu sit heti kun silmänsä yön hiljaisina tunteina aukaisee.

Koto-Suomen raportit kertovat, että lapsella on taas kuumetta. Muuten hän on kuulemma toimelias ja hyväntuulinen. Mun faija on ansiokkaasti hoitanut kotiapulaisen tointa, kun päiväkotiin ei ole lasta voinut kuumeisena viedä.

Loppukaneetiksi vielä kuva eräästä korjaamastani, vanhasta kirjankulmasta. Menneen viikon kirjojenkonservoitikurssi oli todella hyvä ja antoisa.

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Testaan tässä miten kommentointi toimii tai toimiiko se ollenkaan. Olen saanut palautetta toimimattomuudesta. Mulla on itsellänikin ollut vaikeuksia kommentoida muiden blogeja, ellen ole oman blogini päivityksen jälkeen edelleen kirjoittautuneena sisään Bloggeriin.

Näyttää siltä että nytkin on asian laita juuri se. Jos yritän kommentoida blogiani ilman, että olen jo muuten Bloggeriin kirjautunut, niin se ei onnistu. Näin erikseen Bloggeriin kirjautuneena se onnistuu.

Apeeta. Se tarkottaa sitä, että aika moni kommentoimista yrittänyt ei ole päässytkään sanomaan asiaansa. Höh!

Anonyymi kirjoitti...

Myös testaan.
-Markus