keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Valkoinen kevät

Huolimatta ponnekkaasta aikomuksestani vastustella vilustumisen saapumista elämääni, se tuli ja sitä sit podettiin pääsiäispyhät. Silti raahauduin M:n ja Nassikan perässä maakuntiin, jota sitten kaduin, kun olisin ihan hyvin ja vielä paremminkin, potea omien vällyjen välissä. Olin aika kiukkunen.

Ipana kävi H:llä pulkkamäessä ja kuulemma hurjasteli siihen malliin, että sain olla kiitollinen, etten ollut sitä näkemässä. Nassikka itse oli varsin tyytyväinen pulkkailuun ja rohkenen väittää, että itsevarmuus pönkittyi hurjastelusta.

Talvi tuntuu jatkuvan - tai oikeammin, nyt se vasta alkoi. Lunta riittää. Kuvan nappasin just meidän keittiön ikkunasta käsin. Ikkunan pinttynyt likaisuus ei onneksi näy valkoista taustaa vasten.

Mulla on "kommentoidun kirjallisuuslistan" deadline perjantaina. Kirjallisuuslista on lopputyötäni varten. Lopputyö tulisi olla valmiiksi kirjoitettuna toukokuun alkuun menessä. Tekemistä siis riitää, mutta jos hyvin käy, olen valmis koulun kanssa kesäkuussa. Siihen tähtäämme.

Ei kommentteja: