maanantaina, helmikuuta 27, 2006

Hyytelöhermo

Ei voi mitään, että ei ihminen etukäteen tajunnut, ettei sitä ihan tosta vaan uhmaikäisen kanssa viiletetä nähtävyyskohteesta toiseen. Ellei sitten ole ihmisenä todella teräshermoinen ja mä en kuulu siihen ihmisryhmään edes yhdellä vaivaisella solullani. Mikä vois olla teräshermon vastakohta? Hyytelöhermo?

Vieraamme ovat tänään olleet Nikkossa. Ovat edelleen sillä reissulla. Haaveilen itsekkin meneväni sinne käymään ennen Eurooppaan paluuta ja ihan ilman tuota hermohaastetta. Pitää painostaa M:a kokonaisvaltaisiin hoitohommiin jonain kauniina viikonloppuna.

Eilen muuten kuuntelin Sveriges Radion kautta netistä lätkämatsia ja kyllä siellä oli aika juhlavat tunnelmat, kun Suomesta voitto tuli. Mä olin jo unohtanut täällä Japanissa toimittaessa miten hassulta riikinruotsi joskus kuulostaa. Jajamensan!

2 kommenttia:

Marika Orenius kirjoitti...

Tulin kotiin (Ruotsiin) Suomesta eilen ja jouduin jo matkalla lentokentältä kuuntelemaan erästä naisihmistä, jonka suusta tuli vaan "häärliigt, allting är såå häärliigt, härligt, och spännande". Suomessa ei lausuta "on ihanaa ja jännittävää" kuin ehkä hätätilanteessa, eli ruotsalaisten läsnäollessa tai lottovoiton yllätäessä... siis kulttuurishokki oli suuri vaikka poissaoloni Ruotsista ei yllä edes kahteen viikkoon.

Liisa kirjoitti...

Ymmärrän sinua ihminen. Kyllä se varmaan tulee olemaan niin otroligt spännande, kun itse palaan sinne Svedulaan opiskelemaan. Hääärligistä en vielä osaa sanoa yhtään mitään.