keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Keskenäni pärisen

Meillä täällä Länsigööttanmaalla on tuulinen lumisade. Olen vahtimassa kavereiden koiraa ja hetki sitten tuolla hangessa tarpoessani keskityin vain ripeästi palaamaan sisätiloihin.

Hauskaa olla pitkästä aikaa keskenään. Miten mun keskenäni oleminen eroaa sit muiden kanssa olemisesti? Ainoo merkittävä ero on että päästelen kaasuja suolistani vapautuneemmin, seurassahan sitä toimintaa jotenkin yrittää välttää.

Koulussa piti alkaa maanantaina kolme päivää kestävä kurssi paikallisessa taidekorkeakoulussa, mutta koulun rehtori oli kieltänyt opettajaa opettamasta meitä. Täällä tuntuu olevan menossa kaikilla yliopisto- ja korkeakoulutahoilla kummallisia uudistus- ja putsaustoimenpiteitä. Siihen päälle kun asettelee mielivaltaisesti "valtaansa" käyttävät rehtorit, niin ihminen voi ihmetellä, että mihin on ruotsalainen korkeakoulukoulutus menossa.

No, saadaksemme opetusta menimme taas samaan paikkaan, jossa viime viikolla printtailimme eri tekniikoilla grafiikkaa. Testasimme taas uutta tekniikkaa, fotopolymeeriä, ja pitää sanoa, että mulle tuli vaarallinen hinku kuvien tekemiseen sillä tekniikalla. Onneksi välineet siihen ovat sen sortin hintaluokkaa, että en ihan huomenna niitä laitteita kotiini kanna. Näin säästyy ihminen taas kuvien tekemiseltä.

Tuo päivän kuva ei liity mihinkään edellä sanottuun. Teki mieli pistää kuva mukaan tekstiin ja mitään muuta suht tuoretta ja julkaisukelpoista ei tuolla kansioissa ollut. Siispä: korttelikapakka printtailupaikan lähellä.

Ei kommentteja: