tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Kohta kalahtaa

Olen viettänyt tätä "kolkyt-ja-risat"-periodini viimeistä päivää pyykäten ja nassikkaa viihdyttäen. Ulkoilua emme ole harrastaneet, kun kelit eivät ole sellaista suosineet ja muutenkin laiskuus on vaivannut. Nelikymppisyyteen siirtyminen ei - ainakaan näin muutamaa tuntia ennen syntymäkellonlyömää - tunnu mitenkään tavattomalta. Huomenna sit asian jo kokeneena tarkempi rapsa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aamuvirkku tipunen täältä onnittelee nelikymppistä!

Itselläni on vielä rapiat 2 kuukautta kyseiseen tapahtumaan, joten jään mielenkiinnolla odottelemaan raporttia tuntemuksistasi.

Tiina

Liisa kirjoitti...

Kiitos toivotuksista Tiina!

Päättelin, että sulla varmaan on vielä tää 40v.-päivä edessä. Muistin nimittäin olleeni joskus teil sun synttäreillä ja sillon oli pimeetä & kylmää.

Muistan niistä kemuista elävästi sun mutsin paistaman jauhelihapizzan, joka on käsittääkseni ensimmäinen pizza, jota olen koskaan nauttinut. Tästä tapahtumasta on aikaa sellaset kolkkäänt vuotta.

Tea-Nah kirjoitti...

wow... Usko tai älä, mutta MUISTAN että sain sulta silloin lahjaksi TIINA-kirjan! On jäänyt jostain syystä lämpimästi mieleeni.

t

Liisa kirjoitti...

Jos ihmisellä on kirjan henkilön nimi, niin sit on kohtalona saada just ne teokset joissa tämä henkilö seikkailee. Mulle tuli lapsena sitä Liisa Ihmemaassa ja Peukaloliisa osastoo. Nyt tulis varmaan joku Lappu-Liisa teos, jos sellainen olis kirjoitettu, mistä tulee mieleen, että olen erikseen kiitollinen, että mainittua ammattikuntaa myös Parkki-Pirkoiksi kutsutaan. Ettei joudu Liisat yksin tätä taakkaa kantamaan.