tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Suokista, kirjoittamisen määrästä ja muiden kuulumisista

Tää on kyllä ollut aikamoinen riijunion-kesä tähän mennessä. Kaikenmaailman tapaamisia ja juhlia, joissa naamat menneisyydestä esiintyvät. Tänään tapasin pikkuserkkuni - jonka kanssa en ole viettänyt aikaani sen intensiivisemmin sitten kun lapsuudessa ja teinarina. Hänellä on kaksi vähän Nassikkaa vanhempaa poikaa ja heidän kanssaan menimme Suomenlinnaan katsomaan lastenkierrosta. Se oli mun mielestä aika kiva, mut Ipana kysyi heti kierroksen alettua, että milloin mennään pois ja kotiin. Roikuimme kuitenkin läpi koko session sinnikkäästi seurueen mukana.

Päivät painaa ohi vauhdilla. Mun entinen tyylini pikavastata vuolassanaisesti kaikkiin saapuviin meileihin ei skulaa enää, enkä muista tilittää asiaani tähän blogiinkaan niin usein kuin asiaa löytyis. Minkäs teet. Valitsin itselleni lapsivoittoisen kesän.

Blogissa on se huono puoli, että vaikka kerron mitä mulle kuuluu, niin en saa tietää mitä muille kuuluu, kun muut ei pääasiassa blogeja kirjota ja "mitä-sulle-kuuluu"-aiheiset meilitkin jää ihmisillä lähettämättä mulle omien kuulumisten kera, kun ne tietää jo et miten asiat täällä on. Tälle asialle on tehtävä jotain!

Ei kommentteja: