perjantaina, elokuuta 25, 2006

Korealainen mainos



Monesti ihminen törmää maailmalla siihen faktaan, että Suomesta ei tiedetä mitään. Tässä on korealaisille jaettu Suomen asiaa Xylitolpurkkamainoksessa. Pitää hankkia vihreä neljäntuulenhattu ja antaa parran(?) kasvaa, niin korealaiset tunnistaa mut heti suomalaiseksi.

Hyvä, hyvä!

----------------------------------------------------------------------------------

Tässä löytyi nyt sitten tuotteen japanilainen mainos.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja millaisia summia se MEKkikin on tuohon suuntaan syytänyt...

Mutta hauska oli mainos! Jotain perin suomalaiskansallisen nolonhäpeällistä siihen oli saatu sisällytettyä.

Marita

PS. Laitapas mulle sun sähköp.osoite, kun sähköpostini sulkeutui ja hukkasin sen. Ois yx juttu. Uusi omani siis:

etunimi.sukunimi at ylojarvi.fi

Liisa kirjoitti...

Pistän postia.

Suomalaiset Tokiossa ovat mulle raportoineet sitä, että kun käy ilmi se Suomesta olo, niin ihmiset ovat heti uteliaita tietämään, mikä on hampaitten kunto. Lisäksi tuota samaa purkkaa myydään myös täällä, joten helposti luulis, että tätä valtavan vaikuttavaa hyvähyvä Suomi-propagandaa on Japanissakin levitetty. Varmuudella en osaa sanoa, kun ei tule telkkaria katsottua juuri lainkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä suomalaisessa mainostoimistossa herätti suurta hilpeyttä tuo/nuo! Hyvä Hyvä muodostui suorastaan päivän lentäväksi lauseeksi. Ja mistä IHMEESTÄ ne on repineet ton Laiho kasvaa kyntäjälle:n!

Suomen telkkarissa alkoi taas eilen pyöriä englantilainen Emmerdale -sarja. Siellä yks hörhö on mukamas lähdössä Suomeen au pairiksi. Toinen ihminen sen kuultuaan kommentoi: SUOMEEN! Ei kukaan lähde Suomeen. Siellä ihmiset istuu valtavat karvalakit päässä juomassa viinaa päivät pitkät ja puhuu itsemurhista. Valoisaakin on vaan jotain 2 tuntia päivässä. Hyvä hyvä.

Lisää mainoksia,
toivoo & tekee Tiina

Liisa kirjoitti...

Mä jään koukkuun Emmerdaleen joka kerta, kun olen Suomessa TV:n tavoitettavissa. Ajatella, että siellä puhuttiin Suomesta ja vielä noin asiaa.

Mäkin olen ruvennut kaivelemaan mun valtavaa karvalakkia koipallojen seasta, etten sit erotu joukosta, kun palaan Koti-Suomeen täältä Koto-Tokiosta.