perjantaina, marraskuuta 11, 2005

On väsy

Sää on harmaa. Jetläggi painaa pahasti. Jo toisena yönä peräkkäin heräsin paljon ennen kolmea - kahdelta tarkemmin sanottuna - enkä saanut itse nukuttua, vaikka lapsi nukkuikin vallan puoli viiteen saakka. Väsyttää todella kovasti ja hänen vilkas kaksvuotiaisuutensa pitää huolen siitä, että täällä ei nukuta ennen kuin hän nukkuu ja se tapahtuu seuraavan kerran vasta joskus tooooodella monen tunnin kuluttua. Tästä tilastani johtuen en ole kerennyt Suomessa olemista havainnoimaan muuten kuin toteamalla, että täällä on todella vähän ihmisiä.

2 kommenttia:

Marika Orenius kirjoitti...

Hei hoi Suomi! oletteko Helsingissä? välillä sitä kaipaa kovastikin kun näkee väläyksen jossain uutisissa Mannerheimintiestä... se pakokaasuilla kyllästetty arkinen ankeus muistuttaa jostain, mitä ei muuten niin muista. Täällä Quebecissä on aurinkoinen ja talvinen sunnuntai, mikä samanaikaisesti viehättää ja melankoi.

Liisa kirjoitti...

Jep jep, Helsingissä olemme juuri nyt. Palasimme juuri Oulusta ja huomenna menemme Hyvinkäälle. Helsinki on kuitenkin sitten se varsinainen kohde, kun maakuntakierros on hoidettu. Tänne aion palata vielä joskus asumaan.

Hieno sana tuo melankoiminen!