sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Kaljottelu on ihmisen tehtävä

Nyt ei ole ihminen oikein ehtinyt raportteja toimistaan asialliseen tahtiin kirjoittaa. Ja hankala ennustaa minä päivänä olisi taas sellainen tavallinen arkirutiini homman nimenä ja näin raportointimahdollisuuksiakin enemmän.

Olen juossut tuolla kapakoissa koko viikonlopun ja vielä tästä illasta pitäis suoriutua. Kaljottelun teemana on ollut (on tänäänkin) hyvästejen heitto ja se on aika surullista puuhaa kuitenkin. Hyvä syy sit kitata sitä kaljaa lisää.

Eilen tapasin vieraamme (joka istuu nyt siellä Vinnairin koneessa) kanssa lauman (enemmän tai vähemmän) Suomi-mammoja ja yhdet japanilaiset ystävättäreni. Söimme todella hauskassa raflassa Shibuyassa ja sit menimme siihen samaan Karaokeen, missä lostintranslationissakin laulettiin. Ettei kuulkaa ollut vielä se ihan sama koppikin. Vieläkin soi päässä Ricky Martin, vaikka en just nimenomaan sen miehen biisejä valinnutkaan laulettavaksi. Sen sijaan valitsin biisin jazzia enkä osannut laulaa sitä ollenkaan.

Huomenna ja ylihuomenna keskityn vakavissani pakkaamiseen ja tavaroiden lajitteluun, jota toki olen jo jossain määrin tehnyt, mut nyt on ne viimeiset kaksi päivää edessä, ennenkuin ihminen pääsee kokemaan sen uhmaikäisen kanssa lentokoneessa napottamisen ihanuuden.

Ei kommentteja: