maanantaina, heinäkuuta 26, 2004

Lumene, ihana luonnollinen

Suurena Suomen ystävänä suosin suomalaisia tuotteita, jos siihen vain on mahdollisuus. (Suu, suo, suo ja suo.) Hiljattain ostin Lumenen puhdistusvoidetta ja kasvovettä. Olen tyytyväinen tuotteisiin ja todella erinomaisen suomalainen ihoni kukoistaa näiden erityisesti suomalaiselle naiselle kehiteltyjen tököttien ansiosta. (Missä mun mainospalkkiot?!?)

Enivei... Luin joutessani tuoteselosteita purkin takaa ja huomasin, että siellä oli amerikkalaisille erikseen kerrottu, että tuotetta käytetään vain ulkoisesti ja ei mielellään kannattais silmiin sitä tunkea, ja että jos syntyy ihoärsytystä tuotteista, niin käyttöä ei pitäisi jatkaa. Herää kysymys, että onko tämä joku salaliitto muuta maailmaa vastaan? Kaikki muut kansat, paitsi amerikkalaiset saavat joutua turmioon kitatessaan purkki tolkulla Lumenen rasvoja. Ja ihottumat senkun vaan pahenee, kun rasvaa pistetään lisää, vaikka kutittaa niin perkuleesti.

Veikkaisin kuitenkin, että tämä muun maailman diskriminointi johtuu vain siitä, että kuka tahansa pienelläkin aivotoiminnalla varustettu ihminen tietää, että nälkä lähtee paremmin, kun syö ruokaa kosmetiikan sijaan. Ja jos epähuomiossa naamarasvaa kuitenkin söis ja siitä henki olis hieverissä, niin asiasta olis jälkikäteen niin nolona, ettei oikeusjuttuakaan jaksais tehdä.

Ei kommentteja: