keskiviikkona, elokuuta 17, 2005

Huh huh!

Mähän olen niin ylpeänä kerennyt kehumaan, miten Vimme toimittaa isompiakin tarpeitaan pätevänä pottaan - aina välillä. Noh, eilen sain kokea yhden elämäni hetkistä, kun kaveri toden totta väänsi jöötit kylpyveteensä. Vähän teki tiukkaa sen skenarion selvittäminen. Tänään sitten skenaariot siiryivät ihan toiseen luokkaan, kun kaveri väänsi kunnon soossit uimahousuihinsa. Lasteenkahluualtaalla. Siihen voi sanoa, että oma moka. Miksi en laittanut vaippalaiselle kiltisti uimavaippaa, vaan kikkailin ja pistin lapselle uimahousut jalkaan?

Tilanne oli sellainen, että tunsin kohdanneeni voittajani. Kakkaa oli valtavasti ja Vimme oli päättänyt juuri sillä siunaamalla jatkaa matkaa leikkipuistoon, sen sijaan että siinä muinamiehinä odottais, että saan tavaran pyyhittyä kohteesta. Ja se valtava kakan määrä tuntui levittäytyvän ympärillemme pienempinä annoksina. Märkäpyyhkeet loppui kesken. Mä heitin uimahousut roskiin. Kaikenkaikkiaan putsauksen asiata ei herunut allekirjoittaneelle kauheesti niitä tyylipisteitä tällä kertaa.

Nyt ei tule siis palautukseen lainauimahousut (ne alko olla jo vähän rispaantuneet muutenkin) ja Vimme saa uida uimavaipat jalassa, kunnes on kykenevä toimittamaan asiansa satavarmasti asiaakuuluvaan pisteeseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osanottoni! Jospa poika onkin muuttumassa kilpikonnaksi, leikki-ikäinen mutanttininjakilpikonna?? Lemmikkimaakilpikonnia "kakatetaan" nimenomaan laittamalla ne matalaan, lämpimään veteen "kylpemään", jolloin suoli rupeaa toimimaan. Jos ei näin toimi, kakkaa tulee milloin mihinkin ja kokemuksesta voin kertoa, että kokemus kestää vertailun lasten kakkakepposten kanssa any time!

Pienet pojat ja tytöt ovat toden totta ihania, mutta sydämeni sykkii myös kovakilpisille, väkäleukaisille muinaisjäänteille...

Tiina K Helsinki Helsinkistä

Liisa kirjoitti...

Tässä maassa ninjailu on tietysti ihan paikallaan - mikäli lapsesta mutanttininjakilpikonna on tulossa - mutta hiljaa toivon, että se ninjailu ei sisältäis tiheesti näitä kakkaskenaarioita, joissa mä toimin putsaavana osapuolena.