maanantaina, elokuuta 01, 2005

Sarushima


Vietin elämäni viimeisen päivän 37-vuotiaana Apinasaarella. Reippaat naapurimme järjestivät retken mainittuun kohteeseen. Saarella vietimme rantaelämää, japanilaista tehokkaasti varusteltua picknic-toimintaa tarkkaillen. Vimme ui M:n kanssa kuin kunnon vesipeto. Sitten kävelimme saaren toiselle puolelle ja siellä oli mahdollisuus katsoa horisonttiin - toiminta, jota ei Tokiossa kauheen usein voi harrastaa. Oli rentouttavaa. Nyt voi taas aloittaa oman henkilökohtaisen vuoden tästä maanantaista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluni syntymäpäivän johdosta!
Piti vielä ruveta kommentoimaan tuota Radio Helsinki -linkkiä. Kuuntelen itsekin sitä töissä netin kautta (niin... eka työpäivä loman jälkeen on kohta päätöksessä) kaiken aikaa ja se on ollut suosikkikanavani syntymästään saakka.

Tiina (ex-K)

Liisa kirjoitti...

Kiitos Tiina.

Radio Helsinki rokkaa totisesti!

Liisa kirjoitti...

Kiitos A-LTee. Kotitekoisen kortin sain. Siinä oli monta ällää pienin käsin kirjoitettuna ja muutakin asiaa. Kakkuu en halunnut, mutta sushia söin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Liisa, näin jälkikäteen! Rantajatseilla tuli käytyä. Oli sekä kiinnostavia että ei niin kovin kolahtavia orkestereita. Kylmä keli haittasi nautintoa. Perjantaiyönä lämpötila laski 6 asteeseen. Hhhrrr.... Mielenkiinoinen esiintyjä oli Rabih Abou-Khalil Group. SF-Blues Mikko Kuustonen ja Jukkka Tolonen vieraanaan oli hieman pettymys. Vetivät keikan rutiinilla läpi, ammattitaidolla tietenkin.

Teija

Liisa kirjoitti...

Kiitos Teija.

Plus kuus astetta heinäkuussa kuulostaa varsin vilposalta. Mutta kivaa, että jatsit viihdytti silti.

Täällä on sikakuuma.