torstaina, tammikuuta 12, 2006

Kirja ja tulevaisuuden vaipattomuus

Luin tänään loppuun "The Time Traveller's Wife"-kirjan ja olen edelleen vähän pihalla kirjan aiheuttamista tunnekuohuista. Se oli todella viihdyttävä ja samalla myös vähintään yhtä koskettava tarina, josta en kerro sen enempää, sillä mun mielestä kaikkien on luettava se.

Kakka- ja pissaraportti: lapsi on yhä enenevässä määrin aamulla kerennyt vessaan kuivin vaipoin ja vaipatta housuun pissaaminen päivällä on vähentynyt koko ajan. Kaveri ilmoittaa kakkahädänkin. Ilmoituksen tullessa menemme vessaan, istutan lapsen pöntölle (Vimme tykkää näistä japanilaisista, lämmitetyistä WC-istuimista - varsinkin näin talvella), pistän sille kuvakirjan käteen ja sanon, että huuda sitten kun olet valmis. Tämä on toiminut jo kahdesti! Kakka on tullut asiallisesti sinne minne se kuuluukin. Tulevaisuuden vaipattomat päivät siis siintävät jo näköpiirissä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hiiskatti! Minäkin ostin vähän aikaa sitten tämän kyseisen kirjan. Mun tankeroenglannilla noin paksu kirja oli paras hankkia suomennettuna, että pääsee maaliin ennen eläköitymistä. Ajattelin säästää tämän hiihtolomalle, jolloin lähdemme käymään Raahessa. (Siellä ei tunnetusti ole kovin paljon tekemistä.) Mummut ja pappa saavat huolehtia lasten viihdytyksestä, me aikuiset vieraat voidaan keskittyä esim. lukemiseen tai meren jäällä kävelyyn!

Täällä Helsingissäkään EI ole lunta! Esim. eilen mittari näytti jossain +6°C ja talitintit luulee, että on tullut kevät.

Hyvää uutta vuotta
t. Tiina

Liisa kirjoitti...

Olispa aika ihanaa kävellä meren jäällä.