tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Unohdukseen hulahdus

Nuin! se aika hulahtaa unohdukseen, kun viettää päivänsä flunssan kourissa. Koko perheemme on saanut nauttia potemisen iloista ja vaikka itse voinkin väittää voivani paremmin, niin en aio vielä moneen päivään mennä salille. Vimmekin on jo parempana. M on ainoa, joka edelleen on kunnolla kipeenä.

Suomi sai presidentin. Se oli ennustettavissa. Ja aika varma olin etukäteen, että Tarjahan siihen hommaan valittais. Niin kävikin. Mietin keskenäni, että 12 vuotta samassa duunissa on aika pitkä aika. Luulis, että siinä ajassa puutuu hommaansa. Toisaalta, rohkenen väittää, että presidentin homma tuskin on se pitkäveteisin homma maailmassa.

4 kommenttia:

Marika Orenius kirjoitti...

Pressakamppailu oli tiukempi kuin odotin. Onneksi Tarja valittiin. En voisi kunnioittaa vanhaa kotimaatani samalla tavalla kuin nyt teen jos maan johtoon olisi päässyt mikki hiiri-populisti.
Sori poliittinen jauhaminen sun sivuilla.
Paranekaa pian ystävät hyvät.
Vi hörs snart!

Liisa kirjoitti...

Ei se mitään, kyllä täällä voi jauhaa politiikkaa. Ja mitä tulee vanhan kotimaan kunnioittamiseen, niin kannattaa muistaa, että Mikko Alatalo ja Toni Halme ovat Suomessa kansanedustajina ja alusvaatemissi kultturiministerinä.

Eiks se olekki hienoo.

Anonyymi kirjoitti...

Ja älkää vain unohtako tätä meidän seiväshyppääjä-valtionvarainministeriä....

Minna

Liisa kirjoitti...

Pitää kai olla erikseen kiitollinen, että se mäkihyppääjä ei kuitenkaan vielä ole ministerinä.