tiistaina, kesäkuuta 01, 2004

Kiitollinen oppilas

Sitten Ruotsiin muutettuani olen saanut olla kahden loistavan opettajan oppilaana. Ensimmäinen heistä on Lennart, ruotsinkurssin opettajani yliopistossa. Aloitin kurssin ensimmäisenä Ruotsin vuotenani keposilla koulutaidoilla Suomesta - eli ymmärsin vähän enkä osannut sanoa suurin piirtein mitään. Kurssin käytyäni osasin paljon ja olin vielä innostunut asiasta (Siis innostunut ruotsinkielestä?!?Mitatkaa kuume, soittakaa ambulanssi!!!), joka sittemmin on edesauttanut lisäoppimista. Toinen näistä opettajista on Josef, joogaopettaja, joka taipuu kuin paju tuulessa. Josef osaa kannustaa kaikkia pistämään aikaa joogaamiseen, riippumatta koosta, iästä tai notkeuden määrästä. Häntä ennen kokeilemani joogasessiot oli tarkoitettu lähinnä heikompien tainnuttamiseen, mikä sinänsä on loistava tapa karsia jyvät akanoista.

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Liisa kirjoitti...

Poistin kommenttini, kun huomasin siinä olevan kirjoitusvirheen (perfektionismi vaivaa). Tässäpä se tulee uudestaan:

Juu - olen varsin innoissani itsekkin tästä blogista. Olen nettinörtti ja kommunikaatioaddikti. (Hi, My name is Liisa. I am a communication addict.) Tässä foorumissa saan piehtaroida näissä persoonani aspekteissa koko sieluni kyllyydestä.

Paikallinen kumppani ON ehdottomasti paras tapa oppia maan kieli. Seuraan vierestä kuinka suomalainen ystävättäreni täällä puhuu ruotsia koko ajan loistavammin ja loistavammin, kun sillä on se ruotsinkielinen partneri kotona.

Pistin dhamma-saitin säilöön ja katson sitä, kun keskittymisen taso on parempi.