maanantaina, kesäkuuta 07, 2004

Tyylin vaihto?

Tänään on kevään viimeiset Taichi-treenit.

Jos muutamme pois G:sta, saan taas arpoa uudessa paikassa, että mihin kannattais mennä treenaamaan. Nyt treenaan Yang-tyyliä, pääasiassa 24:ää liikettä ja vuoden päivät on meille opetettu myös 48:aa liikettä. En usko, että olemme päässeet siinä sarjassa 18:tta liikettä pidemmälle. Meillä treenataan hitaasti ja toistaen samoja perusasioita vuodesta toiseen. Tämä lähestymistapa sopii mulle nappiin.

Jos joudun vaihtamaan klubia, niin voisin sitten samantien kokeilla jotain toista Taichi-tyyliä.

Tässä vielä muistaessani toivotan Afrikan-matkaajat tervetulleiksi takaisin Pohjolaan. Älkää palelko.

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Onnea tulevan kaksoiskansalaisuuden johdosta!

Joo Ronsku kuoli. Vanhaksi hän eli. Nänsi jäi suremaan. Ja varmaan liuta muitakin ihmisiä. Ronsku ja Tsoots Dabl-Juu ovat osoituksena siitä, että kansa ei välttämättä päätä yhtään mitään, kun USA:lle haetaan presidenttiä. Mista-Bush ei edes voittanut vaaleja. Jännityksellä odotamme, mitä hornaa USA:N seuraavat presidentinarvonnat tuovat tullessaan.

Meille tuli kysely aikaisemmin keväällä, että haluammeko äänestää Ruotsin vai Suomen EU-vaaleissa. Asia jäi kommentoimatta ja päädyimme automaattisesti äänestämään Suomen ehdokkaita. Nyt musta tuntuu, että missasin mahdollisuuteni ennakkoäänestykseen ja näin jää europarlamentaarikko vaille ääntäni. En voi välttää epämukavaa tunnetta hoitamatta jäänestä asiasta, kun tätä nyt tässä pohdin.

Kerran yhdessä kirjassa eräs intiaaninaishahmo sanoi, että kaikki tarinat ovat tosia ja mikään tarina ei kerro kaikkea. Mun mielestä se oli hyvin sanottu.