lauantaina, heinäkuuta 23, 2005

Maanjäristys

Kampuksen läpi kaupasta kotiin kävellessämme saimme kokea tämän kertaisen maanjäristyksen. Olimme erään suuremman rakennuksen vieressä, kun järistys alkoi. Ensin talossa paukahti ja sitten se helisi kuin astiakaappi. Kotiin kun tulimme ja asian netistä tarkistin, niin saimme tietää järistyksen olleen "voimakas". Huomasin, että asia uutisoitiin Hesarin nettisivullakin varsin nopeasti. "Tietoja tuhoista tai kuolonuhreista ei ollut saatavilla heti maanjäristyksen jälkeen. Järistys pysäytti julkista liikennettä.", tiesi Hesari kertoa.

Muuten päivän antina on ollut erään mahdollisen tulevaisuuden asuntolan katsastaminen. Paikka on Yokohaman puolella ja halvin mahdollinen tapa asua täällä - ellei laske puistossa asumista vaihtoehdoksi. Huomenna menemme katsomaan erästä toista vaihtoehtoa. Maanantaina pitäisi sitten julkistaa päätös asiasta, että menemmekö jompaan kumpaan tai kumpaakaan. Puistossa olis silleen enemmän sitä tilaa ja pääsis luomaan kontakteja muiden puistossa asuvien kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uutisissa tosiaan oli eilen Tokion maanjäristyksestä kuvaa. Tulipa heti mieleen että miten te siellä pärjäätte. Uutiset tulevat jotenkin konkreettisemmaksi kun on kohteessa tuttuja asumassa. Onneksi tällä hetkellä ei ole ketään läheisiä esim. Lontoossa.

Raahessa on kesäsää parhaimmillaan. Eilen Ruottalossa saunottiin ja uitiin : )TL

Liisa kirjoitti...

Tutut ihmiset tuo aina kaukaiset katastrofit lähemmäksi. Niin se vaan on.

Raahen kesäsää kuulostaa hyvältä, vaikka mä en voi sille mitään, että sitä ajatellessa inisee vaan itikat korvissa. Ja paarmat. Mutta se on pientä, jos löytää saaresta mesimarjoja ja metsämansikoita.

Saunominen olis kyllä aika kivaa.