maanantaina, heinäkuuta 25, 2005

Taifuuni, parvekepissat ja huuto

Hoo-hiio-hoi, taifuuni lähestyy Tokiota! Nyt pääsemme todistamaan tätä Pohjolassa niin harvinaista sääilmiötä. Mä olen vähän epätietoinen siitä, miten asiaan pitäisi etukäteen varautua. Pitäisikö mitenkään?

Arkisempiin asioihin: Vimme on nyt viettänyt päivittäin kotona ollessaan aikoja ilman vaippaa. Kelteisillään siis. Tämän kekkuloinnin tavoitteena on vähän kerrassaan totuttaa lasta siihen ajatukseen, että joskus vaippaa ei enää tarvita. Aika hyvin on mennyt. Vimme kekkas, että parvekkeelle voi käydä pissaamassa. Markus kekkas asettaa potan parvekkeelle ja Vimme rupes käymään parvekkeella potalla. Ihan itse ja tarpeen tullen. Lupaavaa toimintaa.

Toinen Vimmen tämän hetken juttu on päivittäiset huutoraivarit. Niiden varsinaista syytä en tiedä, eikä lapsi tietenkään osaa tunteitaan mulle sanallisesti eritellä. Tänään huuto alkoi päikkäreiltä herättyä ja jatkui sellaset puolituntia. Sitten se oli ohi ja kaveri oli tyytyväinen elämäänsä lopun päivää. Huudon ollessa läsnä, pitelin kaveria sylissä ja niistelin sen nenää. Eipä siinä paljoo muuta voi.

Ei kommentteja: