tiistaina, heinäkuuta 26, 2005

Matalapainetta

Tekeekö sen taifuuni vai ohikiitävät vuodet, sitä en osaa sanoa, mutta väsymys on ihmistä vaivannut tänään oikein todenteolla. No, toisaalta eräät täällä heräs huutamaan puoli kuudelta aamulla, että ehkä sillä on jotain tekemistä asian kanssa.

M tuli valtavan aikaisin tänään kotiin, jottei joutuisi jumiin duuniin mahdollisten junamyöhästymisten takia. Taifuunin taikaa sanon mä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Liisa!

Vietan viimeisen lomaviikon laiskaa paivaa kotona ja lapset ovat ystavineen ulkona majanrakennuspuuhissa ym. Ulkona paistaa aurinko, mutta en uskalla jattaa pesukonetta tyoskentelemaan itsekseen joten paadyin tietokoneen aareen...

Kuulin, että olette nykyisin Tokiossa ja kiinnostuin oitis! Kavin itsekin siella v.-90 ja tykastyin kaupunkiin (jopa siina maarin, etta vannoin palaavani sinne viela joskus). Myos (Japanin Turku) Kioto oli mieleenpainuva kokemus. Minusta Japanissa oli rentouttavaa matkustella, kun ei tarvinnut koko ajan pelata rosmoja ja joka paikassa oli (pelottavan) siistia. Kapakoissa huomasi kansojemme huvittavan samantapaiset juomatavat ja jopa kaytoksen humaltumisen aikana (armoton kadenvaanto ja uhoilu, huonot jutut ja alentunut itsekontrolli).

Ennen oli ennen ja nyt on nyt. Hyvaa jatkoa ja voimia uhmaikaisen pikkukundisen rinnalla elamiseen!

t.Tiina (ex-Kankaanpaa)

Liisa kirjoitti...

Hauskaa Tiina, että olet löytänyt tänne mun blogiin tiesi! Japani on mustakin ihan ykkönen. Mä olen valtavan tyytyväinen, että saan asua täällä kotirouvana tämän pari vuotta. Eksotiikkaa riittää ja elämä täällä sujuu.

Joy, se tais olla matalapaineen syytä totisesti, että veto oli kerrassaan pois eilen. Menin nukkumaan yhdeksältä ja se on jopa mulle aikaisin. Ikähän ei tietenkään voi missään nimessä painaa oikeesti.