sunnuntaina, elokuuta 22, 2004

Ei sitä siirappimaisinta sorttia

Tänään lähtee kirjahyllyt. Kirjat pakkasimme jo ties millon. Sen session jälkeen rupes hyllyille kertymään väliaikaisesti kaikkea muuta pakattavaa. Eilen saimme nekin tavarat hoidettua laatikoihin tai muuten vaan pois tieltä. Hauskaa, kun tapahtuu. Pitää tunnustaa, että tämän luokan hommat saa aina sen hermon varsin kireelle ja että se ihmisten välinen kommunikaatio täällä kotona ei ollut sitä siirappimaisinta sorttia.

Tänään lähtee seuraavaan kotiinsa satsi pienen vauvan kamaa ja kaikkea sellaisen hoitamiseen liittyvää, niinkuin esimerkiksi rintapumppu. Se on objekti, jonka käyttäminen tuntuu ajatuksena todella epämiellyttävältä. Jopa silloin, kun sitä hätää kärsien tarvii (maitoa tulvii ja lapsi on kylläinen) sen käyttäminen on apeaa. Mutta silti se on yksi kätsimpiä apuvälineitä, mitä ihmisellä katastrofitilanteessa oli. Annan sen ilomielin seuraavalle.

Lapsen tämän hetken lempparibiisi on Sfatayimin: "Esterika".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissulivei!
Kyllä käyp katteeks! Meillä on kirjahyllyt täynnä ja ne tavarat, jotka eivät ole sopineet hyllyyn, niille on löytynyt koti vaatekaappien päältä ja alta. Kyllä se vielä siitä iloksi muuttuu. Tänään tein Matille autotal-
liin tilaa, jotta siellä voisi kunnostaa Saabia ja tote-
sin, ettei sen tyhjentäminen ole ihan (mutta melkein)
maailmaa kaatava puuha. Talon päädyssä on jo uljas jouk-
ko kierrätykseen sekä kaatopaikalle vietävää. Yksi hel-
potus on, kun Kaisa avusti Mattia ullakon tyhjennykses-
sä, joten sinne ei tarvitse enää kiivetä katon kautta,
kun tuo korkeanpaikankammo tulee melkein jo keittiötik-
kaille noustessa.
Iloisiin kuulumisiin!
Matti & Anni

Liisa kirjoitti...

On se hyvä, että Kaisa on siellä Etelä-Suomessa katsomassa teidän perään. ;-)

Tavaranpaljous ei haittaa niin paljoa, jos muuttaa paikkaan mihin sen kaiken voi ottaa mukaansa. Paitsi, että silloinkin muutto on tietysti helpompi jos tavaraa on vähän. Miksi sitä sitten haalii sitä kamaa itselleen? Ehkä ihmiset ei ajattele muuttavansa koskaan mihinkään. Mene ja tiedä.

Kanadalaiset lupasivat pystyttää kaksivuotisen väliaikaisnäyttelyn kotinsa seinille meidän maalauksilla. Kivaa!!! Nyt ei tarvi pohtia niiden mahdollista kuljetusta ja säilytystä.