maanantaina, elokuuta 30, 2004

Vali-vali

Mä saan hermoromahduksen tän tietokoneen kanssa! Joskus jotku ohjelmat ei vaan toimi, luultavasti ihan minusta riippumattomista syistä, silti tulee sellainen olo, että kone kikkailee vaan ilkkuakseen. Yritin tässä julkaista iloksenne kuvan blogissani. Se julkaiseminenhan tapahtui aikaisemmin niin näppärästi sen Kaisan ottaman testikuvan kanssa. Kuinka ollakkaan, nyt se julkaisuohjelma ei toimi. Hoh-hoijjaa, sanon minä!

Jos tuntuu elämässä siltä, ettei lyö tarpeeksi varpaitaan erilaisiin kohteisiin, niin hankkikaa Stokken Tripp Trapp-tuoli niin kyllä rupee varpaat mustumaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olipa kovasti lohdullista kuulla, että mokoman jakkaran kanssa muutkin telovat varpaitaan, kokemusta asiasta nimittäin on tuolta Oulun suunnalta. Aikansa kun ilmiön kanssa taistelee huomaa kiertävänsä tuolin kuin tuolin turvallisen välimatkan päästä, sitä ennen kyllä tulee muinaissuomalainen mytologia kuitenkin perusteellisesti kerrattua, että sillai.

Terveisin Matti

Liisa kirjoitti...

Huolimatta mokoman tuolin hankalista puolista aiomme ottaa sen mukaan Japaniin ja jatkaa kunniakasta varpaiden telomista myös Aasiassa. Vimme istuu siinä tuolissa niin hyvin.