torstaina, elokuuta 05, 2004

Surullisen kuuluisa

Kesän maalausurakka on melkein tehty. Viimeinen kuva tuli just valmiiksi, enää vain vähän skannausta, kopiointia, printtausta, pikku piirustamista ja duuni eteenpäin. Tämä on kaljan arvoinen suoritus, oletuksella, että kutsuu surullisen-kuuluisaa-ruotsalaista-kaupan-kaljaa kaljaksi. Mulle se kelpaa. Olen ruotsittunut ja myönnän sen.

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Kiitos anoppini, ryhdyin tähän kuvitushommaan. Ennen tätä en ollut tehnyt kuvia lähes tulkoon kymmeneen vuoteen. Ei vaan huvittanut. Ja olen luvannut itselleni olla tekemättä asioita, joita en halua tehdä. Enivei - nyt tuntui asialliselta ajatukselta tehdä niitä kuvia ja kun tekemisen aloitti, se tuntui hyvältä. Nyt sitten jäämme odottamaan, mitä raati on teoksestamme mieltä. Kyllä siitä kirja tulee.

On tosi hauskaa lähteä Japaniin. Mutta mä aion kyllä tarkkaan katsoa, ettei meille tartu vaatteisiin mukaan "made in Japan"-baby... ellei se ole sitten jonkun muun tekemä.

Viime aikoina - ennen kuin tiesin mitään tästä Japani-jutusta - tuli kaikenlaisia Japani-aspekteja elämääni. Etiäisiä sanoisin. Sushin rullaaminen sujuu jo - et' ei muuta ku matkaan.

Näin keväällä "Lost in translation"-leffan. Nautin näkemästäni. Odotan nyt kovasti, että pääsen Jaappaniin laulamaan karaokee kurkku suorana. Pakko päästä laulamaan just se "More than this", jonka Bill Murrayn hahmo urisi leffassa.

Pistän Michio Kuchin korvan taakse. Ta for a tip.