torstaina, elokuuta 19, 2004

Tämä on käsky!

Nyt kaikki kotoa käsin netissä roikkuvat ihmiset: hankkikaa itsellenne MSN jotta pääsemme jauhamaan livekakkaa langoille, kun asun Jaappanissa! Rohkenen olettaa, että niitä ulkomaan puheluita ei tule kovin useasti siellä ollessa otettua vastaan.

Löysin eilen kirjastosta loistavia cd-levyjä etno-osastolta: yksi kokoelma arabialaisia biisejä ja toinen kokoelma aasiamusaa tanssibeatilla. Kunnon kirjasto tekee elämästä juhlan.

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Toi on sikakätsää, että hankkii raflan, jotta saa hyvät musavalikoimat. Asiaa!

Latteuksien latteus, mutta sanotaan kuitenkin: hyvä musa on hyvää musaa, genrestä ja alkuperästä riippumatta. Hyvä musa voi tulla vastaan missä vaan ja siksi kannattaa aina kulkea korvat auki. Ja mielellään myös muistiinpanovälineet mukana, jotta voi kirjottaa nimen muistiin vastaisuutta varten. Ellei sitten ihmisellä ole sikahyvä muisti.

Kiitos uusista nimistä.

Mun MSN-nimi on tällä blogillakin, siellä "info"-sivulla, missä sitä infoa nyt ei niin hirveesti ole - mutta enivei, siellä se on kaikkien tavoitettavissa. Mutta tässä se on kokonaisuudessaan: pythiapythia@hotmail.com.

Pythia-nimen nappasin itselleni yhtä chattia varten joskus nelisen vuotta sitten. Enää en kerkee chattailla tunti tolkulla, kuin silloin ennen, mutta välillä on MSN auki. Japanissa tulee olemaan todennäköisesti enemmänkin. Ja se kamerahan me ostetaan HETI kun jalan Jaappanin vulkaaniselle maaperälle lasken - kun siellä ne sähkölaitteet on NIIN edullisia. Sit voi illistellä hakatessaan keyboardia. Niin että pythiapythia-nimi kaikille kaiffarilistaan ja naputtelemaan!