torstaina, tammikuuta 27, 2005

Nai nöö ja Kööli kööli

"Nai nöö" ja "kööli kööli" kuuluvat tällä hetkellä Vimmen toivelistan huipulle, kun musiikkivalinnoista puhutaan. Kuten olen ennenkin todennut, niin se on kivaa kun ne toivebiisit ei ole pelkkää muumimusaa.

Tein tänään taas makia. Me ollaan koko perhe ihan koukussa siihen ruokalajiin. Se on ainoo ruoka, jonka Vimme syö kerta istumalla ilman että se lähtee toimittamaan joka suupalan jälkeen asioitaan - ja levittelemään niitä riisejä/nuudeleita/pastaa/pottuja pitkin taloutta.

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Ikävää että se Gregory noin petti luottamuksen.

Luottamuksen?

Enivei - onnistuimme joskus yheksääntluvulla näkemään Gregoryn keikan Tavastialla. Se oli ihan jees. Pitää kuitenkin tunnustaa, että suurin osa noista Jamaikan hörhöistä kuulostaa paljon paremmalta levyllä. En nimeltä muista kaikkia esiintyjiä, joita olemme käyneet katsomassa, eikä yksikään keikka ole jäänyt mieleen - muuta kuin ehkä "maailman historian huonoin keikka"-osastolle (Sugar Minot). Onneksi on nää levyt.

Ei meilläkään ole LP-soitin esillä. Se makaa varastossa Suomessa. Meillä on itseasiassa hyvin vähän irtaimistoa mukana emmekä aio täällä valtavia määriä mitään hankkia. Helpompi taas siirtyä toisaalle parin vuoden päästä.

Laps kertoi nyt, että se kakka olis tullut. Sillon on mentävä.