torstaina, huhtikuuta 06, 2006

Trendikäs nenä

Aion toki toimittaa ihmisille katsottavaksi kuvan hienosta, uudesta tatskastani. En ole vielä saanut aikaiseksi työstää asiallista kuvaa kohteesta. Olkaa kärsivällisiä.

Saimme taas latingin suomalaisia akkainlehtiä. Huhtikuun Gloriassa julistettiin, että "Iso nenä on trendikäs". Nyt olisi siis syytä mun olla tyytyväinen. Olisi loistava tilaisuus mennä näyttelemään klyyvariani kylille ja nauttia siellä trendikkäästä olemuksestani, ihailevien katseitten kohteena. Kysyn vaan, että kenen hihasta tämäkin trendi vedettiin? Mistä ne ylipäänsä tulevat julistukseen, kuin päivän profetia helluntaiseurakunnassa? Ehkäpä on olemassa joku trendien jumaluuden oraakkeli, joka kertoo missä mennään. Ja sit vielä oikeesti se viesti sisältää myös vastauksen kysymykseen "Mikä on elämän tarkoitus?", jos vain joku osaisi asiaa oikein tulkita ja meille muille sitten tulkinnan kertoa - oraakkelithan ovat aika hämäriä puheissaan.

Lapsi jauhaa "Kiisa sä ootkin. Kiisa se on varmaan. Tai Shiisa. Tai Siika. Tai Sika." En oikein pysty enää keskittymään edes asian vierestä kirjoittamiseen.

Ei kommentteja: