maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Voin suositella

Hankin itselleni uuden tatuoinnin. Löysin netistä guuglaamalla tatskamestan Shinjukusta ja kävin siellä kuukausi sitten varaamassa ajan. Eilen oli se aika sit käsillä ja nyt mulla on sit leima ihossa Tokiostakin.

Tatuoija oli hauska, käheä-ääninen nainen, jonka kädet - ja varmaan muukin vartalo - oli enemmän tai vähemmän tatskojen peitossa. Hän oli innostunut tatskoista joskus bändissä soittaessaan ja vaihtanut sittemmin koskettimet tatskojen nakutteluun. Ei siis mikään ihan keskiverto japanilainen nainen. Jos ihminen siis haluaa tatuoinnin itselleen juuri nimenomaan Tokiossa niin suosittelen lämpimästi tätä nimenomaista mestaa ja tattoo artistia.

4 kommenttia:

Marika Orenius kirjoitti...

Haluaa nähdä ja lukea sen sun uuden tatuoinnin, vaikkei japania osaakaan, mutta haluaa opetella...

Anonyymi kirjoitti...

Millaisia ajatuksia sitä on ikuistettu? Kuviakuvia!

Taannoin tv-juontaja Henkka Hyppönen puhututti omilla tatskoillaan: väitti tekstiä japaniksi, mutta NYT-liitteen tutkivat journalistitpa paljastivat, että kyseessä oli kiinan kieli ja nuo kyseiset kolme symbolia eivät kommunikoineet mitään yhdessä... Meni muutama viikko ja Henkka hankki käsivarteensa uusia villevalo-henkisiä graafisia kuvioita huomion hälventämiseksi.

Varmaan se pistäisi itseäkin miettimään, jos japanilaisen haikun sijaan käsivarressa lukisikin pronomineja kiinaksi...

Anonyymi kirjoitti...

Minähän se täällä tarinoin, hukkui nimi äskeisestä postituksesta. Ja nyt singahdan takaisin asunnonmyyntisivuille...

Liisa kirjoitti...

Pitää ottaa joku kerta salonkikelpoinen kuva tatskasta ja julkistua sen kanssa tässä foorumissa. Mut ei tänään.

Se on noloo, jos kirjottaa toisella kielellä jotain ihoon ja sit siinä ei ole mitään järkeä kenellekkään. Mutta 'tämä tuo se nämä nuo ne'-olis kyllä aika hauskakin tatska.