perjantaina, syyskuuta 02, 2005

Blogataan aamukuudelta

Lapsi on nyt sitten tutille hyvästelyn jälkeen herännyt enemmän tai vähemmän joka aamu varttia vaille kuusi. Muutamina aamuina olemme yrittäneet ylipuhua (lue: kääntäneet kylkeä muristen) lasta jatkamaan uniaan tai toimittamaan jota valvontaa tarvitsematonta makuuhuoneessa. Tämä "suostuttelu" on aina aiheuttanut huutoa ja hammasten kiristelyä - tänään siis vaan nousin lapsen perässä ylös, ja nyt kellokaan ei oo... paljon paskaakaan... Kyl mä sit siunaan sen teiniläisyysajan, kun kaveria ei saa sängystä ylös ennen puoltapäivää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

terve toverini, meillä tultiin just kotiin ja illallista laitellaan (se on mun eka ateria tänään tai siis eilen klo on jo 01.15!). gallerian pitäjän hommia joo. huomen on avajaiset... voimia! M

Liisa kirjoitti...

Kaikki painaa sitä pitkää päivää tahollaan. Onnea sinne kauas erääseen kotikaupunkiini avajaisiin ja näyttelyyn. Olkoon meedia kiinnostunut esityksestänne!

Täällä on ollut päivä hornasta. Ensin - heräsimme tosiaankin varsin aikaisin. Sitten - lapsi oli agressiivisessa oppositiossa koko aamun. Välillä itkin minä ja toisinaan se ja sillon tällön teimme sitä yhdessä. Sitten - annoin särkylääkettä puolen päivän jälkeen, kun tuntu se suu olevan jotenkin tuskan lähteenä (niitä hampaita tulee edelleen). Sitten - olikin jo päivä pitkällä ja päiväunihetki ylitetty siinä määrin, että taas tuli sitä oppositiota lapsen taholta. Lähdin ulos mieskuorohuutajan kanssa ja huutoa tuli, kunnes se yht'äkkiä loppui unen voittoon. Nyt Lapsi nukkuu vihdoin. Mulla on kahvitauko.

Anonyymi kirjoitti...

hei vaan sinne jaappaniin!

ajattelin tunnustautua blogisi aktiiviseksi seuraajaksi, kun muuten tämä alkaa tuntua tirkistelyltä.

japani-tietoisuus on kasvanut moninkertaiseksi myös på gräsråtsnivå. kiitos.

kyllä ne hampaat on joku päivä kaikki suussa...koittakaa kestää.

-marikan sisko marjut

Liisa kirjoitti...

Hei - hauskaa kun lukija paljastaa henkilöllisyytensä =D

Joo - eiköhän ne hampaat sieltä jonain päivänä ole kaikki tulleet. Kyllä tämä kestetään!