lauantaina, syyskuuta 17, 2005

Ihminen osaa arvostaa

Löysin sattumalta Paavo Järvelle omistetun englannin kielisen blogin. Heti nousi mieleeni kysymys, että kuka hitto on Paavo Järvi. Luin tämän ja tulin valistuneemmaksi asian suhteen. Hän on eestiläinen kapellimestari, joka mestaroi myös jenkeissä.

Muuten olen tänään viettänyt ylellisiä hetkiä: M vei Vimmen puistoon ja mä harrastin lukemisen & nukahtelemisen jumalaista kombinaatiota muutaman tunnin ennen puoltapäivää. Sillon kun se oli standarditapa viettää viikonloppuaamuja, sille ei osannut ollenkaan antaa sitä asialle kuuluvaa arvoa. Nyt osaa.

Jännittävää asiaa tiedossa tälle illalle: menen tapaamaan kahta bloggaria kaljan merkeissä - siis tapahtumaa voisi kutsua sokkotreffeiksi, paitsi että kyseessä ei ole treffit siinä perinteisessä mielessä, vaan tapaan kaksi muuta Tokiossa asuvaa ulkomaailais naista, jotka myös kirjoittavat blogeja - englanniksi kylläkin. Veikkaan että olemme kaikki yhtä nörttejä ja sehän mua jo etukäteen erikseen ilahduttaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se on että jokainen ihminen on laulun ja blogin arvoinen. "järven paavo" kuullostaa kuin se olisi suunnilleen "mummon veli"... m

Liisa kirjoitti...

Mummon veli muuten täytti tällä viikolla 15v. "Hau hau ja vuh vuh", sinne Suomeen mä toivottelen.