perjantaina, syyskuuta 16, 2005

Kylässä ja kylillä

Vimme sai tänään opetella taas jakamisen asiaa kavereiden luona. Sinnikkäästi hän julisti isännilleen milloin mistäkin kohteesta että: "VIMMEN!!!" ja isännistä ilmaisukykyisempi kertoi Vimmelle, että ei ole. Satunnaisista erimielisyyksistä huolimatta vierailu oli Vimmelle mieleinen ja eksotiikkaa matkaan toi se, että matkustimme linja-autolla. Yleensä joko kävelemme, pyöräilemme tai matkustamme junalla.

Kotimatkalla Shibuyan asemalla bongasin riemukkaan shrinenkantajaporukan. Paljastettakkoon tässä, että aion itsekkin mennä toimittamaan juuri tätä asiaa nyt tulevana sunnuntaina. En toki aio pukeutua pakarat paljastaviin perinteisiin japanilaistangoihin, kuten mies oikealla etualalla on tehnyt. Mutta siitä sitten rapsa kun asia on toimitettu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

meidän aada lanseerasi oman termin saman ikäisenä kuin vimme. olimme myös kylässä, jossa oli muitakin lapsia ja muitten leluja. yritimme selittää aadalle useaan otteeseen (koko ajan), että lelut ovat yhteisiä eivätkä hänen yksityikäytössään.
kun aada taas kerran riisti lelun toiselta, hän julisti esine tiiviisti kainalossa, naama loistaen: yhteinen oma!

-marikan sisko marjut

Liisa kirjoitti...

Yhteinen oma olis Vimmenkin suuhun sopiva repliikki. Ha ha - jotenkin aina ilahduttaa kuulla muiden lasten kaks-vuotisesta toiminnasta ja ymmärtää, että se totisesti on just sitä mitä kuuluukin tapahtua juuri nyt. Vaikka siitä ei aina jaksakkaan erikseen ilahtua.